Dardanica Work and Travel USA vazhdimisht është duke kërkuar persona të dedikuar. Nëse jeni duke shikuar mundësitë për të punuar në zyren tonë, ju lutemi na dërgoni një CV tek info@dardanica.com në cdo kohë. Referencat dhe dokumentet shtesë do të kenë ndikim pozitiv në aplikacionin e juaj!