Ktheni taksat përmes Dardanica

AmberTax LogoDardanica Work and Travel USA dhe Amber Tax (www.ambertax.com)kanë krijuar marrëveshje për kthimin e taksave për të gjihë ata studentë që shkojnë në SHBA për të punuar me J1 viza, pa marrur parasysh se me cilin agjension student ka shkuar. Me një pagesë shumë të vogël, ju nuk keni nevojë të brengosëni për kthimin e taksave. Stafi ynë do të merret me të gjitha procedurat e nevojshme. Ju mund të klikoni tek linku KTHIMI I TAKSAVE për të shikuar se cfarë dokumenta duhet të sillen në zyrën e Dardanica Work and Travel për ta procesuar kthimin e taksave.

Përgatitjet për Verën 2016

09

Dardanica ka kënaqësinë të ju njoftoj se nga data 28 Shtator 2015 do të filloj me sezonen e re “Vera 2016”. Si gjithmonë pranë studentëve, Dardanica do të ofroj cmime speciale për të cilat do t’ju informoj së shpejti përmes facebook apo emailit. Ejani në zyren tonë e cila gjindet në Bulevardin Nene Tereza 44/7, në katin e tretë në Prishtinë dhe informohuni rreth programit.

Ju faleminderit që na keni ndjekur përmes facebookut dhe na keni bërë lider në tregun Kosovar.