Dardanica Work and Travel USA vazhdimisht kërkon partner në fushën e sponsorizimit të studentëve nga Kosova si dhe në furnizim me bileta të avionit për në SHBA. Nëse keni interesim për bashkëpunim të tillë, ju lutemi na kontaktoni përmes email adresës info@dardanica.com për bashkëpunim të mundshëm.