September 12, 2015 admin

Përgatitjet për Verën 2016

09

Dardanica ka kënaqësinë të ju njoftoj se nga data 28 Shtator 2015 do të filloj me sezonen e re “Vera 2016”. Si gjithmonë pranë studentëve, Dardanica do të ofroj cmime speciale për të cilat do t’ju informoj së shpejti përmes facebook apo emailit. Ejani në zyren tonë e cila gjindet në Bulevardin Nene Tereza 44/7, në katin e tretë në Prishtinë dhe informohuni rreth programit.

Ju faleminderit që na keni ndjekur përmes facebookut dhe na keni bërë lider në tregun Kosovar.

About the Author

admin Dardanica Work and Travel USA is part of Dardanica Group, established on December 2006. Dardanica WAT is licensed by the Ministry of Trade and Industry as agency that arranges and organizes students from Kosovo universities to work and travel in the US during their summer holidays.